Dynamic Emotional Integration® (DEI) Konsultation

HVAD ER EN DEI KONSULTATION

En DEI konsultation kan hjælpe dig med at få adgang til den intelligens, energi og indsigt som hver af dine følelser indeholder.

Når du lærer hvordan du kan arbejde med (og ikke imod) alle dine følelser, vil dit liv og dine relationer blive drastisk forbedret.

DEI konsultationer støtter dig i at udforske dine følelser og udvikle stærke følelsesmæssige færdigheder. De foregår online via Zoom.

SÅDAN FOREGÅR DET

Før din første session skal du udfylde et online spørgeskema, der hjælper dig med at identificere dine problemer og opdage de følelsesmæssige færdigheder, du allerede har. (Jeg sender dig et link via email, når du har booket tid).

En session undersøger din specifikke situation med det formål at skabe muligheder og løsninger, som du nemt kan implementere. Du får indblik i de følelser som du har nemt ved og de følelser som du lige nu har svært ved at arbejde med. Du får også hjælp til at forstå dine følelsers rolle i din situation, hvad de prøver at sige til dig, og hvordan du kan arbejde med dem, så de hjælper dig.

Vi fokuserer ligeligt på dit indre og ydre liv, fordi dine følelsesmæssige færdigheder er en afgørende del af din selvbevidsthed og dine sociale færdigheder.

EFTER SESSIONEN

Du får en skriftlig opfølgning, der opsummerer din session, og de ideer og løsninger, som du og jeg har skabt til din unikke situation. I opsummeringen vil også være de øvelser, som  jeg har foreslået til dig, så du kan gå i gang med at bruge dem.

Du kan booke efterfølgende session på en time (640 kr.) eller en halv time (340 kr.), som fokuserer på dine fremskridt. Til opfølgende sessioner er det ikke nødvendigt at udfylde spørgeskemaet igen.

 

KONTAKT mig på hello@emotionsandempathy.com for mere information og for at booke en tid.

Min tilgang til DEI Konsultationer

Vi har alle vores egen unikke måde at opleve vores følelser på baseret på vores neurologi, livserfaringer og opdragelse. Du har i dig evnen til at blive ekspert på dine egne følelser.

Jeg er specialiseret i DEI tilgangen til at forstå og arbejde med følelser, og som sådan kan jeg hjælpe dig med bedre at forstå og arbejde med dine unikke følelser.

Jeg bringer et trygt og accepterende rum for alle dine følelser, hvor du kan dykke dybt for at finde visdommen og intelligensen i dem. I vores konsultation, kan du lære at arbejde med dine følelser, i stedet for imod dem.

Jeg ser følelser som vores guides og hjælpere. De er beskeder fra vores sjæl om hvordan vi har det med noget eller nogen. Vores følelser er altid sande for os – de har bare ikke altid ret. Jeg kan lære dig at kende forskellen.

 

KONTAKT mig på hello@emotionsandempathy.com for mere information og for at booke en tid.