OM CAMILLA JØRGENSEN

Camilla er dobbelt-certificeret som Dynamic Emotional Integration® Trainer (Underviser) og Consultant (Konsulent). Hun bor i København og tilbyder foredrag, workshops (live og online) og 1:1 konsultationer. Camilla er en erfaren massage terapeut og ICF certificeret coach, som har undervist i meditation og selvudvikling i 4 år i hhv. Danmark, England og Skotland.  

Camillas fokus er på at hjælpe dig med at opdage gaverne og beskederne i dine følelser (også de såkaldt negative og ubehagelige følelser), færdigheder i følelsesmæssig regulering, og sund empati. Hendes passion er at dele hvordan du kan engagere dig med dine følelser og din empati på en klog måde.

CAMILLAS UNDERVISNINGS FILOSOFI 

Jo mere jeg lærer om følelser, des mere forstår jeg at de er som kloge vejledere og præcise budbringere fra den dybeste del af mig. I min egen opvækst blev følelser ofte undertrykt, overset, eller skammet ud. Jeg lærte ikke hvordan jeg kunne arbejde med eller forstå dem. At lære at gøre det med DEI har været en stor gave for mig – det har forandret mig liv. Jeg underviser fordi jeg vil dele den gave med dig. 

CAMILLAS KONSULTATION TILGANG 

Vi har alle vores egen unikke måde at opleve vores følelser på, baseret på vores neurologi, livserfaring og opvækst. Du har inde i dig evnen til at blive en ekspert på dine egne følelser. Jeg er specialiseret i DEI tilgangen til at forstå og arbejde med følelser, og som sådan kan jeg hjælpe dig med bedre at forstå og arbejde med dine unikke følelser. Jeg skaber et trygt og accepterende rum til alle dine følelser, hvor du kan dykke dybt for at finde den visdom og intelligens de indeholder. I en DEI konsultation kan du lære at arbejde med dine følelser, i stedet for imod dem.